Eigen website - Ton van Weeren webdesigner en Hulp bij uw computer

Logo
Title
Ga naar de inhoud
zijbalk

Een betaalbare website voor iedereen

Ben je een (kleine) zelfstandige, ZZP’er, Particulier of een Vereniging en je wilt graag een website maar je bent niet zo thuis in deze wereld. Geen probleem ik maak een leuke website voor je zonder al te veel toeters en bellen,
een website die duidelijk maakt wie je bent, wat je kunt en wat je doet!

De kosten van een eigen website en het onderhoud is 70 euro per jaar incl. BTW en domeinnaam, alleen .NL
Zie hier wat een andere domeinnaan extra kost per jaar bovenop de 70 euro.

Wat krijg je hiervoor, 3 pagina's, 3 e-mailadressen, 1 contactformulier en onbeperkt dataverkeer!
Onbeperkt wijziggingen en binnen max. 2 werkdagen bijgewerkt, alleen foto's en tekst, aangeleverd via de e-mail.

Uitbreiding van webpagina's is mogelijk, per pagina 10 euro, is eenmalig en deze wordt dan verder gratis onderhouden.

Ga naar de contactpagina en neem vrijblijvend contact op voor advies.

Hoe gaat alles in zijn werk

Wat kan ik voor u betekenen

Ik ben Ton van Weeren een webdesigner/hobbyist uit Leiden die jou kan helpen bij het ontwikkelen van jouw website. Ik adviseer en begeleid jou het gehele traject, van eerste doelstelling tot aan het eindproduct. Doordat ik vanuit huis werkt, zijn mijn onkosten beduidend lager dan bij een gemiddeld webdesignbedrijf. Hierdoor hoef ik deze onkosten niet aan jou door te berekenen met als gevolg dat je bij mij veel minder geld kwijt bent voor een simpele maar effectieve website. Je bezoekers zitten niet te wachten op een website met allemaal toeters en bellen zij willen alleen weten wat voor soort bedrijf je bent en wat je kunt bieden en of het interessant is voor de bezoeker.

Je wilt toch een professionelere website

Onderschatten mensen wel eens wat er allemaal bij komt kijken?

Ja? Dit komt omdat heel veel uren ‘verborgen’ uren zijn. Uren waarin concepten moet worden uitgedacht, uitgetekend, uitgewerkt. En het doorvoeren van een volgens jou ‘kleine’ aanpassing kan zo een uur in beslag nemen. Ik onderschat het werk wat bij het maken van een website komt kijken ook altijd. Maar als je zo’n proces van dichtbij volgt, begrijp je steeds meer dat een website een paar duizend euro kan kosten.

Google even op, website laten maken, de een bouwt ze nog mooier dan de andere maar of dit nu effect heeft op jou bedrijf?

Kosten van een website laten maken

Naast de uitstekende service die ik bied, bied ik jou ook de beste prijs-kwaliteitverhouding aan. Ik ben van mening dat een website laten maken niet duur hoeft te zijn. Door mijn kleinschalige aanpak en de passie voor het werk garandeer ik jou de laagste prijsgarantie!

Voor een standaard website betaal je per jaar 70 euro all in alleen voor .NL domein. Wat krijg je hiervoor: 3 webpagina's, 3 e-mailadressen, 1 contactformulier, onbeperkt dataverkeer en onbeperkt update van je website. Alleen Foto's en teksten, aangeleverd via de e-mail deze worden binnen 2 werkdagen verwerkt.

Het is uiteraard ook mogelijk om voor een .com of een .info etc. etc. domeinnaam te kiezen maar dan komt de meerprijs bovenop de 70 euro.

Gemiddelde kosten van een professionele website

  • Zo zijn er ervaren zelfstandige webdesigners die 5.000 a 10.000 euro vragen (high-end professionals)

  • Er zijn zelfstandigen die voor 800 euro een website op maat aanbieden (maar die zitten technisch gezien of qua design (soms) helemaal niet goed in elkaar). Als u instemd met de aflevering van uw website dan is er geen weg meer terug! als u iets wilt veranderen dan kost u dit weer extra geld. Bij mij kunt u gratis blijven wijzigen binnen het pakket die u heeft genomen.

Bezoekers van websites ergeren zich vreselijk aan websites met cookies en voorbijvliegende reclamens.
Mijn websites die worden gemaakt zijn cookies vrij. Ook dit moet je melden op je site.

Uw website in 7 stappen online


1. Oriëntatie en bestelling

In deze fase kun je op basis van de gegeven informatie op mijn website via het formulier aangeven dat je interesse hebt. Nadat je dit hebt gedaan neem ik contact met je op om jouw verdere wensen te bespreken. Mocht je nog aanvullende wensen hebben, dan kun je deze met mij delen.
2. Ik chek eerst of jou domeinnaam nog vrij is!

Als deze nog vrij is bestel ik deze voor jou en is deze binnen (maximaal) 24 uur geregeld.

Alleen .nl domeinnamen zitten in het pakket alle andere domeinnamen hebben een meerprijs bijvoorbeeld een .com, .info, .eu
3. Opsturen van grafische materialen

Nadat je de bestelling hebt geplaatst krijg je van mij een e-mailadres waar jij jouw grafische materialen naar kunt opsturen. Denk hierbij aan foto’s, logo’s en teksten.
4. Ontwerpen van jouw website

Zodra ik alle grafische materialen hebt ontvangen, kan ik aan de slag. Ik begin dan met het ontwerpen van jouw website. In deze fase neem ik jouw wensen mee en proberen we deze te vertalen naar een professioneel ontwerp.
5. Bespreking en goedkeuring

Het eerste ontwerp is nu af! Je krijgt van mij per mail de preview van jouw nieuwe website zodat je kan kijken of het eerste ontwerp aan jouw wensen voldoet. Eventuele aanpassingen kunnen in deze fase worden gedaan.
6. Bouwen en testen van de website

Nu het eerste ontwerp goedgekeurd is door jou, kan ik beginnen met het bouwen van de website en het hierna volledig testen ervan. Nadat dit door mij is gedaan, krijg jij bericht dat de website is bijgewerkt en mij laat weten wat je er van vindt!
7. Opleveren van de website

Gefeliciteerd! Jouw nieuwe website is nu af en staat online.
Ik verzorg vanaf nu uiteraard het verdere onderhoud voor jou en heb je hier geen omkijken naar.
Terug naar de inhoud